sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Ihan pieni postaus vain


Hmmm, loin huvikseni simejä ja ajattelin postata tän ihan erillisenä postauksena koska why not :D Huomenna ois tarkotus postata sitten ihan tavallinen Delgado -postaus. En ollu viikonloppuna kotona, joten en oo siks saanu pariin päivään mitään postinkia aikaseks x) Kuvat on toki valmiina mutta niiden suurentaminen + kirjoittaminen vieki sitten ihan oman aikansa ja mielenkiintonsa :D En kuitenkaan viitti väkisin tehä noita ettei tunnu pakkopullalta.


✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿


Voitteko uskoa että tämmönen hiiren näkönen mies....



On näinkin söpö naisena?!? 


Mikäli siis ootte tekemässä simejä liisäntymiseen, niin kannattaa tsekata et kyseinen sim näyttää varmasti hyvältä sukupuolesta riippumatta :D:D Opin tän nyt vihdoinkin kantapään kautta </3

Mietitte nyt varmaankin että esiintyykö neidin seikkaulut vielä tässä blogissa? ;D Ihan vaan kaupungin kansoittajaksi tein kyseisen simin x) Mutta voi olla että tuun käyttämään noita kasvoja (muokattuna) vielä jollain toisella simillä.

4 kommenttia:

  1. No ompas vissi ero :DDD Meinasitko tällä siis sitä, et jos sim on komee/kaunis ni kannattaa tsekata miltä se näyttää vastakkaisessa sukupuolessa, koska lapsista voi silti tulla rumia? :::DDD Vai mitä meinasit, jäi vähän auki nyt tämä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just tota meinasin :,D Koska voi tulla muuten ikäviä yllätyksiä x)

      Poista
  2. Nättejä simejä, ja uuh toi nainen! ❤.❤ Tahon tollasia simejä mun peliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :D Oon (omasta mielestä ainakin) kehittynyt simien tekemisessä, ku oon noita kaupunginkansoittajia tehnyt x)

      Poista