Stazzien latauslista

Tässä on lista nettisivuista ynm. mistä latailen mielelläni kaikenlaista simssiin. Kaikkien ladattujeni alkuperää en muista, mutta suurin osa on joistain näistä sivuista.
Korvaavat

Huomaathan, että korvaavat silmät eivät ole "linssit", vaan ne korvaavat EA:n silmät. Simeillä -jotka ovat luotu ennen näiden silmien käyttöä- ei ole niitä. Mene tällaisella simillä CAS -tilaan ja voilá!! Simisi on saanut korvaavat silmät EA:n silmien tilalle!

Sama juttu, kuin simien korvaavissa silmissä.

Valitsethan vain yhden. 

Korvaava CAS -tausta Lisätty 6.12.2014
Valitsethan vain yhden.

Sliderit

Luo lisää slidereita, jotka antavat mahdollisuuden säätää mm. Takapuolen, lantion, vyötärön ja monen muun kokoa! Tulee paljon persoonallisempia simejä ja nämä piirteet ovat myös periytyviä! Huomaathan, että sliderit ilmestyvät suu -sliderien sekaan.


Modit & Hackit

Sensuurinpoisto

Tällä modilla laitan niitä naapurin tätejä/teinejä paksuksi. Tarvitset siihen tosin vielä sen Masterin "lisäosan".  Sisältää myös todella paljon muitakin mahdollisuuksia. Tutustuminen voi viedä aikaa, mutta se on sen arvoista.

Korvaa EA:n tarinankerronan ja simeistä tulee paljon aktiivisempia. Lähettelee myös ilmotuksia mikäli joku kaupungin simeistä on saanut työpaikan/lapsen, mennyt naimisiin, eronnut ynm. muista tapahtumista.

Ei muutaatioituneita hiusten/silmien värejä. Eli lapsi perii nuo piirteet vanhemmiltaan/isovanhemmiltaan ynm. nuo piirteet, eikä tapahdu yllätyksiä.

Simit voivat oikeasti tupakoida! Ei siis pelkkiä poseja vaan kun simit saavat moodletteja tupakoidessaan ja voivat tulla riippuvaisiksi jne. 

Tarvitset tämän, mikäli haluat käyttää poseja. Tuo esine ilmestyy koriste-esineisiin (sinne jossa on ne kolme palloa) ja maksaa 1 simoleonin. Klikkaa tuota ja valitse "choose pose by list" ja näet listan ladatuista poseistasi.

Aijemmin käyttämäni valaisumod. Valitsethan jokaisesta kansiosta vain yhden tiedoston.

Brnt Wafflesin Valaisumod KÄYTÖSSÄ JUURI NYT
Nykyisin käyttämäni valaisumod

Live Mode Camera Mod 
Kameramodi, jolla pääset mm. lattiatasolle ja erilaisia kohteita lähemmäksi. 

Muut

Peli-iloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti