Kuinka saada ladattavat simssiin?Päätinpä nyt tehdä tämmöisen niille, jotka eivät vielä tiedä kuinka saadaan ladattuja sims 3:een. Tämmöisiä ohjeita on (suomeksikin) jo miljoona, mutta tässä yksi lisää! :) Huomaathan, että tämä on latausohje sims 3:een. Muissa sims -peleissä en osaa auttaa.


✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿


Oletko joskus löytänyt jotain iki-ihanaa netistä ja haluaisit sen peliisi? Painat "download" nappia ja menet ladatut tiedostot -kansioosi, mutta ladattusi näyttääkin tältä:


Alkaako kätesi hikoamaan, koska et tiedä mitä sinun tulisi tehdä? Oletko yrittäny kynsin ja hampain selvittää, kuinka saisit tuollaisen ladatun peliisi, muttet ole keksinyt vastautsa? 

Tuo on pakattu tiedosto ja tarvitset sen purkamiseksi purkuohjelman. Ilman purkuohjelmaa et saa pakattuja tiedostoja millään auki. Itselläni on WinRAR. Noin. 40 päivän päästä se alkaa ilmoittamaan että sinun tulisi maksaa siitä. Ilmoituksen voi kuitenkin jättää huomiotta, sillä pystyt käyttämään sitä yhä ilmaiseksi. Painat vain joka kerta ruksia kun ilmoitus tulee.

Itselläni on erillinen kansio, jossa puran pakatut tiedostot. Se helpottaa huomattavasti, mutta voit tehdä kuten itse haluat. Kun sinulla on purkuohjelma, paina hiiren oikeaa näppäintä tiedoston päällä ja paina "pura tänne". Tuossa voi myös lukea "extract here"Kun olet purkanut tiedoston, ladattavasi voi olla sims3pack tai package tiedosto. Joskus mukana voi tulla molemmat. Tällöin lataa vain toinen. Halutessasi voit poistaa alkuperäisen pakatun tiedoston, mikäli et halua säästää sitä enää.Siirrä sim3pack tiedostosi Downloads -kansioon. Polun sinne näet tästä.


Tämän jälkeen avaa sims 3 käynnistyssovelluksesi ja klikkaa kohtaa "lataukset". Klikkaa sitten ladattavaa tiedostoasi ja paina "asenna". Ja voilá! Ladattusi on pelissä!


Mikäli joskus haluat poistaa sims3pack tiedostosi, mene sims 3 käynnistyssovellukseen ja paina "asennettu sisältö". Etsi tiedosto, jonka haluat poistaa, klikkaa sitä ja paina "poista asennus".Mikäli tiedostosi onkin package tiedosto sinun tulee noudattaa seuraavia toimeenpiteitä:

Seuraa polkua Kirjastot\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 3 ja luo sinne uusi kansio, jonka nimeksi laita Mods. Nimen on oltava juuri tuo, tai muuten se ei toimi. Luo Mods kansioon alakansio nimeltään Packages. Älä tässäkään muuntele nimeä.Seuraavaksi lataa Resource.cfg pura se Mods -kansioon. Nyt sinulla on kaikki kunnossa ja voit laittaa package muotoiset ladattavasi package -kansioon. Voit tehdä package -kansion sisään useita alakansioita itsesi helpottamiseksi, esim "Hiukset", "Vaatteet", ynm.Halutessasi voit luoda Mods -kansioon vielä Overrides -kansion, jonne tulevat kaikki uudelleenvärjäykset. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä tätä, mikäli et koe sitä pakolliseksi.

Kun olet ladannut packaget, poista sims 3 kansiostasi kaikki Cache -tiedostot. Cachet tunnistat siitä, että niiden nimessä lukee "Cache". Jos et poista Cacheja, ladattusi eivät toimi. Älä kuitenkaan poista DCCache tai SigsCache -kansiotasi.


Mikäli joskus haluat poistaa package -tiedostosi, mene mods -kansioon ja etsi package, jonka haluat poistaa. Tämän jälkeen klikkaa hiiren oikeaa nappia tiedoston päällä ja poista se kuin mikä tahansa tiedosto. Helppoa, eikö?

HUOM!! Huomaathan, että kaikki poset, modit ja hackit ovat aina package -tiedostoja ja ne ladataan samalla tavalla, kuin muut package -tiedostot.


VINKKI!!

Suosittelen säilyttämään package -tiedoston mukana tullutta kuvaa ladatustasi. Tämä helpottaa huomattavasti tiedoston tunnistamista ja sen löytämistä. Huomioithan myös ladattaessasi, ettet lataa sims 2 tai 4 tiedostoja? Ne eivät toimi sims 3:ssa, vaan bugittavat sitä. Ole myös järkevä! Mikäli pelisi alkaa bugittamaan jonkun ladatun jälkeen, suosittelen poistamaan sen.

Peli-iloa! :)


❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

20 kommenttia:

 1. Kerranki löyty selvät latausohjeet tämmöselle juntille ku minä!X) Kiitos tästä, nyt yritän pärjätä:DD::DD:D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos tästä oli vielä jollekkin apua! x) Saatan tehdä tähän vielä jotain parannuksia ja hienosäätöä, jos joitakin juttuja pulpahtaa vielä mieleeni :D

   Poista
 2. Miksiköhän miulla ne ladatut ei oo pakattuja :o Tai kun latasin hiuksia, niin ne oli suoraan noita sims3packeja.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ladatut ovat pakattuja, jos niiden mukana tulee useampi tiedosto. Kaikki ladattavat eivät siis suinkaan ole pakattuja. Esim. storesta ladatut esineet tulevat aina suoraan sims3packeina :)

   Poista
 3. Pitää kysyy vielä semmosta et laitetaanko myös pose player sinne packages-tiedostoon vai mitä ihmettä:D Kun laitoin sen sinne, mut sitä ei sitten näy pelissä:c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sinne se kuuluisi mennä :0 etsitkö sitä sieltä esineistä? Sen kuuluisi ilmestyä tosiaan sinne kohtaan missä on ne kolme palloa kolmiossa ja se maksaa 1 simoleonin :0

   Poista
 4. Tarvitseeko peliä päivittää tai jotain, kun lataa? Mulla nimittäin ei ilmestynyt noi sinne "lataukset" paikkaan (vai pitääkö korvaavat tehdä eri tavalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Package tiedostot (mm. modit, korvaavat ynms) eivät ilmesty käynnistyssovellukseen, vaan siirtyvät suoraan peliin, mikäli ne ovat oikeassa kansiossa.

   Poista
 5. Mistä tuon resource.cfg:n saa ladattua? Linkki ei vie minnekään, enkä googlettamalla löytänyt sitä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhia, ku huomasin tänki kommentin vasta nyt o.O mitä lie blogger seikoillu, mutta linkki on nyt korjattu!

   Poista
 6. Tietäisitkö mikä ongelma kun sims3packit (juurikin hiukset ja vaatteet) eivät ilmesty peliin eikä asennettavaksi, vaikka ne ovat oikeassa kansiossa? D:
  Packaget ja sims3packit jotka ovat kalusteita toimii ihan oikein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm en oo 100% varma mistä on kyse, mutta autan parhaani mukaan!

   Mistä oot ladannu noita hiuksia & vaatteita? Esim exchangea kannattaa välttää kuin ruttoa!Voi olla et kyse on korruptoituneesta ladatusta, joten kannattaa yrittää ladata se uudestaan. Mahdollisesti jostain toiselta sivulta, jos löytyy :s

   Ja ootko varmasti poistanut cachet? Erityisesti CASPartCache.package -tiedoston?

   Jos olet ladannut hiuksia esim seuraavalta sivustolta --> http://mybluebookblog.blogspot.fi Niin huomaat että tuolla on semmonen namiska ku "fixes", jossa joillekin hiuksille on tehty "korjaukset" jotka yleensä toimivat, jos aijemmat versiot eivät toimi.

   jos sims3packin mukana tulee saman tiedoston sisältävä package, niin suosittelen kokeilemaan sitä, jos sims3packit kettuilevat.

   Entä ootko kokeillu ladata sims3packeja manuaalisesti?

   Poista
  2. Vastaus tulee erittäin myöhään koska unohdin kokonaan tämän :D

   Oon ladannut niitä vaatteita sekä hiuksia esim. Skysimsin sivuilta, Tsr.. yms
   Voisin seuraavaksi yrittää poistaa cachet, koska sitä en tajunnut tehdä.

   Monet noista asioista on vain sims3packeina ja en löytänyt niitä oikein muualta :s

   Lataan tosiaan sims3packeja silleen, että ensin tietenkin lataan ja sitten siirrän ne Downloads kansioon, (yleensä vielä alikansioon jotta tiedän mitä ne ovat.)Niitä ei tosiaan ilmesty edes asennettavaksi käynnistyssovellukseen.
   Ja jos ne tulee zip-tiedostoina, niin puran suoraan Winrarilla sinne kansioon.

   Poista
  3. Hmmm, en oo ite koskaan laittanu ikinä mitään alikansioihin :s Joten en oo tietenkään 100% varma tästä, mutta ootko kokeillu sitä että ET laittaisi niitä sims3packeja alikansioihin?

   Poista
 7. Kiitos, nyt ne ladatut tulivat peliin :D Se johtui cacheista jotka unohdin poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkesin iloita liian aikaisin.. sain ladattua yhden taulun ja sitten taas lopetti lataamisen :/

   Poista
  2. Anteeksi nämä tuplapostaukset mutta keksin ratkaisun..

   Nyt kun ne on ladattu sinne kansioon ennen kuin poistin chachet, joudun siirtämään yksitellen ne Sims3 (tai ihan mihin vain kansioon) ja takaisin Downloads-kansioon. Jonkun takia niitä ei nyt vain kärsi siirtää alikansioon silloin kun asentaa ensikertaa. :D

   Poista
  3. Selevä, eli ongelma ratkaistu? :D

   Poista
  4. Kyllä vain :D

   Poista