lauantai 30. syyskuuta 2017

Tämmönen pikkupostaus ennen kunnon postausta...Huomasin tossa pari päivää sitten et Originista pystyy vieläki lataamaan tuon Sims 4:n hahmonluonti demo -asian. Ja noh, päätimpä kokeilla sitä ku en oo siihe aikasemmin juurikaan oikeen koskenu :D Nelosessa toi siminluonti on sen verran erilaista, et tälleen aluks se oli hieman turhauttavaa :,D mut tämmösen Simin sain sit kuitenkin lopulta aikaseks:

Semmosta. Mulla ei tosiaankaan oo mitään tarkotusta alkaa pelaamaan nelosta, ku en varsinaista peliäkään omista :D Tota demoa kyl varmaan tuun joskus sörkkimään ajanvietoks sillon tällöin, jos tulee oikein tylsää. 
Yritän  myös ens viikolla saada julkastua kolmosesta pitkän postauksen pitkästä aikaa xI

2 kommenttia:

 1. Räväkkä pimuli :P Ite huomasin saman sillon ku nelosta kokeilin ekoja kertoja et se siminluonti turhauttaa ihan älyttömästi ku ei oo vipuja mitä vääntää niin jää jotku osat simistä muokkaamatta kokonaan.. Ja siminluonti on nelosessa todella erilaista joten mur.... meli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää Itse Depistako se siinä :::DDD Putosin niiku henkisesti tuolilta, ku en mä nyt ihan tämmlstä yllätystä odottanu!

   jOO nelosen siminluonti on tosi köykästä mullekki xP Komppaan kyllä niin 100%

   Poista