sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Elossa ollaan!



✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿

Jonkin aikaa on täälläkin ollut hiljaiseloa :D Muutto on saatu nyt tehtyä ja tavoitteena ois, et jouluks sais kaikki tavarat siivottua! Meil on nimittäin laatikoita ja muovipusseja ja ties mitä täällä ihan hujan hajan :D Onneks nyt alko loma, nii ainaki on vähän enemmän aikaa, ku mitä arkena. Luntakin tuli tänään ihan mukavasti ❤ Mutta hei, mulla on myös simssiinkin liitttyviä uutisia! Stazzie on ollut kiltti ja saanut vähän aikaisen joululahjan x)




Löysin siis 10e käytettynä (no mistä noita nyt uutena sais? :D) The Sims keräilykokoelman! Toi siis sisältää kaikki alkuperäsen simssin lisäosat ja tietty sen peruspelin :D En oo ikinä omistanu sims 1:stä, mut mun isosiskolla oli niitä ja muistan ku katoin aina vierestä ku se pelas :D Ite en oo siis tota koskaan pelannu, mut onhan se mullekki jollain tavalla nostalginen! Oon kattonu youtubesta jotain videoita ja oon ainaki tunnistanu musiikit ynm. :D Asennan ton varmaan vielä jossain välissä tänään ja pelaan sitä sitte ja ehkä jopa postaan siitä x) Torcheista mulla on kyl reilusti vielä kuvia kansiossa, et niistä tuutte kyllä kuulemaan vielä lähiaikoina. Mut hei, olkaa kilttejä ja ottakaa rennosti! Syökää ittenne pulleiks ja kattokaa telkkarista joululeffoja! :D Stazzie kiitää ja kuittaa ja toivottaa hyvät joulut!

P.S. Päivitin Torchien sukupuun! :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

2 kommenttia:

  1. OMG OOT ELOSSA!:""""D
    On ollu tosi ikävä!♡♡♡♡ Yhyhyyy!:() Itkettää ihan!
    Mutmut HYVÄÄ JOULUA!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en tienny et minuu on oikeen kaivattu :0 tämäpä hämmentävää xD Mut hei kiitos ::D ❤ ja hyvää joulua sinnekki! :D ❤

      Poista