keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Stazzien vanhat vol 4: Kultakimpaleet



Multa löytyy tosiaan koneelta vielä joitakin vanhoja pelikuvia :D Niitä on hyvä postailla sillon ku ei oo muuta postattavaa! Mulla ei nimittäin oo tällä hetkellä YHTÄÄN kuvaa koneella Miltoneista tai Sepplereistä! En oo nimittäin pelannut simssiä kolmeen viikkoon! Johtunee siitä, et sims on semmonen peli, et joko sitä pelataan kerralla se 5H putkeen, tai sit ei ollenkaan! Ja koulu ei oo oikeen antanu aikaan pelailulle. Onneks kuitenkin on koneella kuvia, niin mun aktiivisuus bloggailussa ei kärsi X) 

Tää oli varmaan yks niistä ensimäisistä perheistä, jolla pelasin sillon ku opin käyttämään ladattuja simssissä :D Packageja en kylläkään vielä osannut käyttää! Alunperin mulla oli sairaalloinen määrä kuvia näistä, mutta poistin ne. En nimittäin tuohon aikaan tiennyt, että simssistä voisi pitää blogia! Loppujen lopuksi tällä perheellä pelaaminen oli melko tylsää (vaikka kiinnyinkin tähän perheeseen :D). Nimittäin vedin tarpeet aina täyeen testingcheatsenilla ja käytin 100000 kertaa motherlodea XD Sitte laitoin vaa nää opiskelemaan taitoja ja lopputuloksena katoin vaa ku nää luki jotain kirjaa :D Ei mitään kauheen luovaa pelaamista... Sitte tää tallennus korruptoitu, enkä saanu sitä auki </3


✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿


Perheen naikkonen Sakura Sinclair. Tähän aikaan käytin kyl aika paljo japanilaisia nimiä simssissä :D Aluks tää nainen näytti ihan hipsteriltä, mut sit tein sille pari makeoveria. Hiukset kuitenkin pysyi aina mustana!


Jotenki tää naama on vieläkin hirmu söpö! Häiritsee kyllä noiden kulmakarvojen väri.


Melkein taiteellinen kuva.


Aivastus?


Erittäin psykoottiset noi silmät :D:D


Neiti Sinclair kuoli sähköiskuun ja herätin sen sitten ambrosialla henkiin. Sen jälkeen se oli tolleen "OMG EN OOKKAAN KUOLLU!"


Oletteko huomanneet, että nämä kuvat ovat painottuneet tiettyyn simiin, vaikka hänen perheeseensä kuului muitakin? :)


Toi autotapetti oli tän kaksoispoikien huoneessa :D Niiden lisäks tällä oli tyttö, joka majaili naapurihuoneessa! Tässä Sakura tosin kattelee telkkaria.


Tää oli näiden "mökiltä" otettu kuva (toinen asunto, jonka nää omisti, mut huomattavasti mökkimäisempi). Koneella dataileva nainen asui näillä väliaikaisesti. Myöhemmin toi takka sitten poltti koko mökin matalaks nii et ainoostaan seinät jäi :D:D


Tässä olin muokannut neidin kampausta ja meikkejä toistamiseen.



 Ranskassa otettu kuva. Sai neiti uuden asunkin! Tommonen Minni Hiiri -mekko! : D


Grillattua kaalia namnam



Tässä sitten on neiti Sinclairin mies, Gakuto :D aikas emo.


Toi sivuhymy on nii söpö : D


Sinclairit asu tosi monessa talossa ja muutti hirmu usein! Tässä sitten oli niiden viimeisin talo. Harmi ettei mulla oo siitä parempaa kuvaa. Tässä Gakuto on lenkillä niiden koiran, Maximuksen kanssa.


Vitsi minuu ärsyttää ku en osannu ennen ottaa tota vihreetä kristallia pois.... 


Olis nimittäin muuten tullu aivan ihania kuvia ❤


Tää heppa oli Snowflake ja koira Aslak.



Ehkä yritän ottaa tällasia kuvia joskus uudestaan.


Koska ilme on söpö ❤


:D:D:D


Sateesta nauttiva Snowflake ja hirnuva Kismet.


Lopuksi vielä suloinen Aslak ❤





Toivottavasti pääsisin pian pelaamaan! :D Ensi postaukseen!


❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤


2 kommenttia:

  1. Ääk aivan ihania!!:D♡ Kaikki oli tosi sulosia mut erikoismaininnan saa kyllä Sakura, joka on vaan niin ylisulonen ja ihana "minnihiiri"mekko:D Ja tää koira♡tuitui ihania!
    Toivottavasti pääset pian taas pelaamaan!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! :D Joo alkaa kyllä olla vähän ikävä tota simssiä, mutta kahen viikon päästä pääsen vasta pelaamaan D: Yhh, ihan kauheeta! Simsriippuvainen kun olen! XD

      Kiitos kommentista ❤

      Poista