lauantai 11. lokakuuta 2014

Se (enemmän tai vähemmän) legendaarinen ensimmäinen postaus!

Heipä hei kaikille lukijoille siellä ruudun ääressä! Olen siis Stazzie ja tarkoituksena olisi Sims 3 aiheinen blogin pito! *dramaattista musiikkia* (Pakko tässä välissä taas todeta kuinka fiksu olen, kun aloitan sims 3 blogin juuri kun sims 4 on tullut kauppoihin :D).
    Blogissa tulee olemaan sitä perinteistä "aivot narikkaan" huumoria, eikä näitä juttuja kannata ottaa kovinkaan vakavasti ;) En aijo kuitenkaan sitoutua mihinkään tiettyihin aiheisiin, kuten legacyihin tai tarinamuotoiseen pelaamiseen, vaan pelaan ja postaan sitten fiilispohjalta.  Enivei, toivottavasti viihdytte ja toivottavasti saan postattua (ainakin näin aluksi) mukavaan  tahtiin kuvia, ettei tarvitse puoli vuotta odotella seuraavan postauksen tulemista :D






P.S. Tämä on ensimmäinen blogini IKINÄ!! Joten varautukaa siihen, että saatte odotella hienoa ulkoasua, ynm. Saattaa kuitenkin kestää aika kauan, että jaksaisin opetella käyttämään bloggeria kunnolla :P Inspais kuitenkin enemmän postailla vaan järjetön määrä kaikkee :S Latasin äsken Poseplayerin ja kameramodin, enkä ole kumpaakaan koskaan käyttänyt simssissä ja pakko sanoa, että wow! :D
Koneella on kuitenkin jo valmiina kuvia, jotka on otettu ennen näitä kahta modia ja postaan ne aika varmana ensimäisenä. Ja näin lopuksi toivotan vielä hyvät syyslomat teille lukijoille (joita ei tosin  tämän postauksen julkaisuajankohtana vielä ole:D) ! 
 ☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆

2 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää blogin pitäminen lähteneen käyntiin ;) Ja postaat niin paljon et ah ihanaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! :) Ja tosiaan aina välillä löydän jotain uutta ja reaktioni on suurin piirtein "AI TÄLLEENKIN VOI TEHDÄ" laatua XDD Ja jotenkin tuntuu, et joistakin sims blogeista on tullut tosi hiljaisia! Pyrin itse postaamaan aina kun mahdollista, mutta joskus ei aika riitä X) Ilmoittelen kuitenkin, jos joskus en ole päässyt vähään aikaan mitään postailemaan!

      Poista